Boekdekerstman.nl en Corona

corona maatregelen voor boekdekerstman.nlOm u toch nog de gezellige kerstsfeer rond onze events te kunnen bieden hebben wij uitgebreid nagedacht over wat wel en niet mogelijk is nu het corona virus de gezelligheid in de war probeert te gooien.

Boekdekerstman.nl houdt bij alle events rekening met de Coronaregels zoals afgegeven door de  Nederlandse regering en het R.I.V.M. De 1,5 meter regel houden wij zeker in acht! En nemen voldoende ontsmettings- en beschermingsmiddelen mee.

Hierbij een aantal noodzakelijke aanvullingen om de door ons geboden kerst Events toch Coronaproof door te kunnen laten gaan. Zodat iedereen toch gezellig en veilig de kerstsfeer kan beleven.


Meet en Greet met de Kerstman:

Even de Kerstman een handje geven of een High five is er dit jaar helaas niet bij. Of misschien toch wel? De Kerstman houdt natuurlijk afstand maar met zijn lange stok met bokshandschoen is het toch leuk om een box of een hand te kunnen geven. Wanneer de ruimte beperkt is of wanneer het door u gewenst is zal ook de Kerstman gebruik maken van een gelaadsscherm.
Lees hier meer informatie over "meet en greet met de Kerstman"


Op de foto met de Kerstman:

Bij het fotograferen maken we gebruik van een plexiglas plaat die haaks op de camera tussen de Kerstman en de geportretteerde is opgehangen. Deze plaat is hierdoor minimaal terug te zien op de foto en is er toch geen contact.
Verder zijn de kerstmeisjes en eventueel de fotograaf voorzien van gelaadsschermen wanneer dit noodzakelijk is. Natuurlijk houden zij ook tenminste 1,5 meter tussen de personen en uw gasten.
Ook zullen wij nabij het decor een bord plaatsen om het publiek, uw gasten, te wijzen op de regels. Verder zullen er rond het decor meer hekjes en kerstboompjes geplaatst worden om zo een duidelijke routing te krijgen. Dit allemaal natuurlijk netjes aangekleed en gedecoreerd met kerstgroen en lampjes.
lees hier meer informatie over "Op de foto met de Kerstman"


Uitdeel acties en kerstmeisjes:

Vaak worden onze Kerstmeisjes gevraagd om bijvoorbeeld kerschocolade of koekjes aan het winkelende publiek uit te delen. Ook dit is coronaproof mogelijk. Onze manden zijn voorzien van een lange hengel zodat er toch het één en ander kan worden aangeboden. Eventueel, als de locatie bijvoorbeeld te klein is, zullen de kerstmeisjes een gelaadsscherm dragen. Met een gelaadsscherm blijven toch de gezichten zichtbaar en laten de dames dus nog steeds hun vriendelijke glimlach zien.
Lees hier meer informatie over "uitdeel acties"


Arrenslee:

Een rondrit van de Kerstman is gewoon mogelijk. Nog steeds leuk voor het publiek om even naar hem te zwaaien. Helaas is een ritje samen met hem niet mogelijk volgens de richtlijnen. Wel is het mogelijk dat mensen uit 1 gezin een ritje in de slee maken (zonder de Kerstman), waarbij de mensen en de koetsier wel een mondmasker moeten dragen.
lees hier meer informatie over "de Kerstman met de arrenslee"


Kerstpakketten uitdelen:

het uitdelen van de kerstpakketten op de traditionele manier zal waarschijnlijk dit jaar niet mogen. Maar daar zijn wel leuke creatieve mogelijkheden voor ontstaan. Wat dacht u van een heuse kerstpakketten drive-thru. Waarbij de kerstman in de openlucht de kerstpakketten uitdeelt aan het personeel dat met hun auto langs rijdt. Eventueel kunnen wij de gehele aankleding van dit terrein voor u verzorgen in alle vrolijke kerstdecoraties. Of leveren we de kerstmeisjes voor de begeleiding van uw gasten naar de juiste plaats voor de kerstpakketten drive-thru. Dit alles natuurlijk coronaproof!

Bij binnen locaties kan de Kerstman bij een stapel pakketten plaats nemen en een praatje houden met de mensen die dan zelf hun pakket van de stapel mogen halen.
Lees hier meer informatie over "kerstpakketten uitdelen"

 

Annulering

Als aanvulling op onze standaard voorwaarden kunnen we u de volgende voorwaarde toezeggen. Wanneer het evenement niet door kan gaan wegens aantoonbare Corona besmettingen, gemeentelijke maatregelen, overheidsmaatregelen, veiligheidsregio beperkingen of R.I.V.M. richtlijnen die allen betrekking hebben op het covid-19/coronavirus kunt u kosteloos annuleren. Uitzondering op dit kosteloos annuleren is dat speciaal voor u bestelde artikelen, zoals uitdeelmaterialen e.d., wel in rekening gebracht zullen worden.


Tenslotte:

Ook voor de Kerstman zijn er corona maatregelen nodigNatuurlijk doen alles om zo gezond mogelijk te blijven. Uitkijken met contacten. Afstand houden. En wanneer er iemand klachten heeft zal deze persoon niet mee komen en krijgt u een vervangend team om uw boeking toch te kunnen uitvoeren.
Mocht u toch twijfelen over de inzet op uw locatie. Schroom niet en neem contact op zodat we samen een passende oplossing voor u kunnen proberen te vinden.

 

Phone
Email
WhatsApp
Messenger