DJ Santa draait de gezellige muziek op uw kerst feestJa ook de Kerstman is natuurlijk gek van muziek. Hij loopt ook niet voor niets altijd zo vrolijk rond!
De Kerstman fleurt graag ook uw kerstfeest, kerstborrel, huwelijksfeest of welke December gelegenheid dan ook op. DJ Santa is een uitstekende verschijning en verrassing voor uw gasten. Behalve dat hij alle kerst hits van bijvoorbeeld Bing Crosby of Dean Martin voor u kunt draaien is DJ Santa ook thuis in alle ander muziekstijlen van de jaren zestig tot nu toe in welk gewenst geluidsniveau dan ook. Zelfs voor een rustig achtergrond muziekje voor de kerstborrel op uw bedrijf.

DJ Santa komt uw feest opleuken met al zijn apparatuur en een prachtig DJ meubel eventueel uitgebreid met een verlichting set. Ook kan DJ Santa inpluggen op uw reeds al aanwezige apparatuur.
Natuurlijk is een gastmicrofoon voor een spreker aanwezig. Of nog leuker…. Laat DJ Santa uw eindejaar toespraak op zijn humoristische wijze houden!

Corona alternatief 

Om te voldoen aan de huidige corona regels is het ook mogelijk om D.J. Santa buiten uw kerstfeest te voorzien van gezellige muziek. Hiervoor hebben wij een kleine podiumwagen waar het D.J. meubel van D.J. Santa in kerstsfeer staat opgesteld. Ook leuk voor uw kerstpakketten drive-thru!

voor D.J. Santa toveren we deze podiumwagen om in kerstsfeer

 

 

Phone
Email
WhatsApp
Messenger