Kerstman huren

De Kderstman en Rudolph zitten klaar om met u op de foto te gaanWanneer u besluit om de kerstman in te huren voor uw feestelijke aangelegenheid of kerstevenement kunt u er van uit gaan dat u perfecte entertainer ingehuurd heeft. De kerstman is namelijk al meer dan 30 jaar bezig met professioneel entertainment. U huurt dus echt een top entertainer die zijn vak uitstekend verstaat. Buiten het kerstseizoen om kunt u hem in andere creaties ook tegenkomen. 

De Kerstman is te huren voor vele gelegenheden. Niet alleen op de kerstmarkt kom je hem tegen, maar ook in het tuincentrum, winkelcentra, bij het bedrijfsfeest, eindejaar borrel, verenigingsfeest of welke kerstgelegenheid dan ook.

Behalve een meet & greet met de Kerstman kunt u hem ook vragen om bijvoorbeeld de kerstpakketten voor uw bedrijf uit te delen. Of u huurt de Kerstman om cadeautjes uit te delen aan het winkelende publiek. He daar scheurt de Kerstman net langs in zijn arrenslee. Of het meest populaire om de fotograaf een mooie foto van u te laten maken in het prachtige decor van de Kerstman. Natuurlijk is de kerstman ook te huren voor advertentie materiaal of om uw eindejaar toespraak te houden. Geheel op maat is de Kerstman voor u inzetbaar.

De kerstman die u in huurt is altijd de kerstman die op deze website staat afgebeeld. Hij is dan ook altijd tot in de puntjes verzorgd. Baard netjes in de krul. Kostuum netjes schoon. En zijn laarzen gepoetst.
Ook het decor welke u bij de kerstman kunt huren welke gebruikt wordt bij "Op de foto met de kerstman" is natuurlijk keurig netjes verzorgd en veilig voor gebruik.  

Tijdens zijn aanwezigheid zal de kerstman ook geen pauze nemen. Daardoor heeft u aaneengesloten entertainment. Ook de eventuele kerstmeisjes en fotograaf zijn natuurlijk keurig gekleed.

Laat uw gasten verrassen door een bezoek van de Kerstman en bezorg uw gasten een onvergetelijk Kerstfeest!

Wilt u gelijk de huur van de Kerstman regelen? Dat kan door een online boeking te doen of informatie aan te vragen.

Kerstman huren

al meerder bedrijven gingen u voor bij het huren van de kerstman.

Coca Cola nederland, Rotterdam
van Den Ende BV, Loon op Zand
Winkelcentrum Doemere, Almere
Winkeliersvereniging Kinkerstraat, Amsterdam
Dorint Hotels, Badhoevedorp
MS entertainment, Nieuwveen
Deltion College, Zwolle
Kerstmarkt, Dodewaard
winkeliersvereniging Almere centrum
Ela Wonen, Dordrecht
PBN music en events, Zwolle
Funtivity, Bunnik
Staples, Den Haag
UMC, Utrecht
Stadsdeel Amsterdam-west, Amsterdam
Gemeente Lelystad
Proja Xxl, Lelystad
Wonderland entertainmentgroep, Monster
Arec Makelaardij, Goirle
UPC, Dordrecht
De nieuwe Bibliotheek, Almere
De Uithof, Den Haag
Gamma, Schiedam
Keuken Kampioen Leeuwarden
AT bookings, Amsterdam
Gemeente Almere
Hallmark, Capelle a/d IJssel
Booking.com, Amsterdam
v.d.Valk, Almere
Ikea, Amsterdam

 

en vele anderen........