Kerstpakketten uitdelen door de Kerstman

U trakteert jaarlijks uw personeel op een prachtig kerstpakket. Maar wilt u de kerstpakketten binnen uw bedrijf echt stijlvol overhandigen? Laat het dan aan de kerstman over! Hij geeft met een praatje en natuurlijk een foto momentje aan ieder personeelslid zijn of haar eindejaarsgeschenk.

Kerstpakketten drive-thru

het uitdelen van de kerstpakketten op de traditionele manier zal waarschijnlijk dit jaar niet mogen vanwege het corona virus. Maar daar zijn wel leuke creatieve mogelijkheden voor ontstaan. Wat dacht u van een heuse kerstpakketten drive-thru. Waarbij de kerstman in de openlucht de kerstpakketten uitdeelt aan het personeel die met hun auto langs rijdt. Eventueel kunnen wij de gehele aankleding van dit terrein voor u verzorgen in alle vrolijke kerstdecoraties. Of leveren we de kerstmeisjes voor de begeleiding van uw gasten naar de juiste plaats voor de kerstpakketten drive-thru. Ook het uitschenken van warme chocolademelk, gluhwijn of een andere versnapering kan er bij geboekt worden. Dit alles natuurlijk coronaproof! Dit alles op uw eigen locatie of een landelijke locatie naar keuze. 

Bij binnen locaties kan de Kerstman bij een stapel pakketten plaats nemen en een praatje houden met de mensen die dan zelf hun pakket van de stapel mogen halen.

 kerstgeschenk uitdelen door de Kerstmankerstpakketten uitdelen door de Kerstman

Phone
Email
WhatsApp
Messenger