Op de foto met de Kerstman

lees hier de oplossingen voor corona maatregelen boekdekerstman.nl

op de foto met de kerstman

Op de foto met de kerstman ... Ja dat is wel heel tof.

 

De kerstman zit al klaar voor de foto in een prachtig kerst decor . En de fotograaf zorgt er voor dat de foto de volgende dag gratis is te downloaden van een speciale website. Eventueel kan de foto worden voorzien van uw logo van het winkelcentrum of bedrijf.

De hoeveelheid foto’s is onbeperkt.

Voor uw gasten is het altijd een leuk aandenken als zij met de kerstman en eventueel de kerstmeisjes op de foto zijn gegaan. Het maken van een kerstkaart met het hele gezin en de kerstman is hiermee ook mogelijk!

kerstdecor Santa's Home. Leuk op de foto met de Kerstman

het decor waar de foto's worden gemaakt met de KerstmanDe achtergrond van de foto is het decor  “Santa’s Home”. Het huis van de Kerstman met zijn gezellige veranda er voor. Natuurlijk ontbreken de honderden knipperende lampjes niet, de dennentakken en een lekker pak sneeuw. Het decor zal zeker sfeer verhogend werken op uw evenement. Natuurlijk gaan uw gasten tezamen met de kerstman op het bankje op de foto!

de charmante Kerstdames

Het prachtige kerstdecor is voorzien van diverse kerst sfeer items, een sneeuwmachine, kerstbomen en natuurlijk mag de kerstmuziek niet ontbreken. 'Ook een gas-terrasheater voor buitenevenementen zit in het pakket. Misschien neemt de kerstman zelfs zijn charmante assistentes mee!

 

Kerstman decor met creme achterwandNaast het decor "Santa's Home" heet u ook de keuze uit een crème achterwand. Dit is uitermate geschikt wanneer het decor "santa's home" een te drukke uitstraling geeft in uw ruimte. Het crème decor kan eventueel ook aangevuld worden met kerstmuziek, kerstgroen en verlichting.

 

decor doek met kerstopdruk. uitstekend geschikt voor uw kerst foto'sOok heeft u ook de keuze uit een fotoprint decor doek. Dit doek met prachtige kerstopdruk geeft de juiste sfeer voor uw prachtige kerstfoto's.
Ook de aanvulling met kerstgroen, een bankje en eventueel muziek is hierbij mogelijk.

 

 


Geen ruimte voor het decor?
"Santa's fotolijst" is uitermate geschikt voor locaties waarbij de kerstman rond kan lopen bij uw feestelijkheden. De fotograaf maakt de foto tussen het publiek in, welke een grappig foto oplevert met deze lijst. ook deze foto's, eventueel voorzien van uw logo of tekst, zijn door uw gasten de volgende dag te downloaden.
Samen op de foto met de Kerstman in een reuze fotolijst

Uw foto direct geprint!

Ook is het mogelijk om de kerstfoto direct te printen zodat uw gasten gelijk met een leuk aandenken naar huis gaan. Zelfs voorzien van uw logo of tekst! Onze fotograaf maakt met behulp van professionele apparatuur onbeperkt foto’s, die terplekke worden gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd en meteen afgedrukt worden op fotopapier. Dit event is gelijk aan het hier boven staande “op de foto met de Kerstman”, inclusief de Kerstman, het decor, sfeeritems, Fotograaf en een assistent voor fotobewerking en afdruk. Ook zijn er vele kerstmutsen, brillen en andere kerstitems aanwezig om uw foto op te fleuren. Eventueel uitgebreid met de charmante kerstdames van de Kerstman.

je kerstfoto direct afgedrukt mee naar huis

De kinderen zijn wel nieuwsgierig of de kerstman nog een cadeautje voor hun in de zak heeft. Kerstchocolade of misschien wel een kerstkransje? Ook dit is mogelijk om aan uw boeking toe te voegen. kijkt u maar eens bij cadeautjes krijgen!

  diverse eindresultaten van onze fotograaf. staat u er ook zo leuk op met de Kerstman?