Dit zijn de kerstpakken die jullie gaan dragen! heb je er zin in?Hallo,


Leuk dat je interesse hebt om het team van de Kerstman te komen te versterken. Ik zal je hier proberen uit teleggen wat de werkzaamheden zo ongeveer inhouden.

Wat houdt het in?
De meeste keren zal je assistentie verlenen bij het event “op de foto met de Kerstman”. Hierbij gaan we op pad met de Kerstman, een fotograaf en twee of meer kerstmeisjes. Heel soms wordt dit team uitgebreid met bijvoorbeeld een arrenslee met paard en koetsier of ons rendier Rudolph.
de Kerstman en zijn kerstdames in het decor wat we gebruikenAangekomen op de locatie (variërend van winkelcentrum, bedrijfsfeest of bruiloft) bouwen we gezamenlijk het decor op waar de fotoshoot in plaats gaat vinden. Dit decor geeft de sfeer dat de foto’s gemaakt worden op het terras voor het huis van de Kerstman. Daarnaast wordt er ook licht, geluid en allerlei gezellige kerstdecoraties aan het decor toegevoegd. Wanneer we buiten staan nemen we ook een terrasheater mee om ons zelf en het publiek een beetje warm te houden. Als we alles hebben opgebouwd gaan we onze kerstpakken aan trekken. Daarna begint het voor jullie.
Want jullie zijn de gastdames van de Kerstman en nodigen het publiek uit om op de foto met de Kerstman te gaan. Natuurlijk komen jullie ook gezellig op de foto. Soms komt het voor dat men niet met die oude Kerstman op de foto wilt maar met jullie. Als de foto gemaakt is geven jullie de geportretteerde een kaartje waar hij of zij vanavond de foto kan terugvinden om te downloaden, delen of te liken. Wilt iemand met zijn mobiel een fotootje maken. Geen probleem. Je kan altijd voorstellen dat jij hem even maakt voor hem/haar.
Soms worden jullie ook gevraagd om een gezellige traktatie aan het publiek uit te delen. Zoals kerstmutsen, kerstkoeken of kerstchocolade.

kerstkoekjes uitdelenKerstkleding
Wij hebben voor jullie die leuke Kerstpakjes. Bestaande uit een broek en een bovenstuk, aangevuld met handschoenen een warme sjaal en voor als het koud is hebben wij natuurlijk bergen thermokleding bij ons. Wij vragen jullie om zelf zwarte laarzen mee te nemen.
Ook hebben we een uitgebreide professionele make-up kist waarmee jullie je kunnen opmaken. Gebruik je liever eigen make-up, geen probleem.

Overige
Hoe lang we werken op een dag is zo niet altijd te zeggen. De opdrachten van de klanten variëren van 1 tot 8 uur op een dag. Gemiddeld duurt het optreden zo’n 4 a 5 uur. Er zitten ook soms uitschieters tussen maar die leveren jullie natuurlijk ook een hogere beloning op. Naast het optreden hebben we nog te maken met reistijd, het opbouwen van het decor en omkleden (zo’n 2 uur) en inpakken (een ruim uurtje). We werken met meerder kerstdames daar natuurlijk niet iedereen zomaar altijd kan. De werkzaamheden vinden altijd plaats in de periode tussen Sinterklaas en kerstmis. Vervoer naar de locaties wordt door ons verzorgd. En woon je in Lelystad en zijn we in de gelegenheid halen we je thuis op voor we vertrekken.
Er is altijd een zeer gezellige en ontspannen sfeer. Immers is iedereen in kerststemming. Een vriendelijke spontane lach vinden wij het allerbelangrijkst naar de gasten toe. We zorgen altijd dat jullie tussendoor even een pauze kunnen nemen. Eten en drinken hebben we altijd bij ons. En is het koud dan halen we vast wel wat warms! Want ook voor ons moet het feest blijven natuurlijk.

Robert en FrancaWie zijn wij
Robert (de Kerstman). 52 jaar en al jaren naast professioneel Kerstman als entertainer, clown, presentator en event-organisator. Met een behoorlijke staat van dienst van grote opdrachtgevers wat het Kerstentertainment betreft.
Franca (in het dagelijks leven de vrouw van de kerstman) 56 jaar,  maakt de foto’s tijdens de evenementen. En verzorgd altijd een broodje en drankje voor jullie tussendoor.

Wat wordt er van jou verwacht:
* je bent niet verlegen en kan goed omgaan met mensen.
* je gaat graag op de foto en vindt het geen probleem dat jouw foto op internet is terug te vinden.
* je bent geen “toekijker” maar helpt mee met alles klaar zetten.
* je bent de weekenden en heel soms doordeweekse dagen in december beschikbaar.
* woonachtig in de omgeving Lelystad heeft onze voorkeur.

wie staat er hier straks op de foto?Tenslotte
Lijkt het je na het lezen van bovenstaande nog steeds leuk. Zou je dan een email willen sturen aan ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin even een klein verhaal over je zelf, je naam, leeftijd, confectie maat (voor de kerstkleding), telefoonnummer en een kleine foto. Ook als je meer info wilt kan dat via bovenstaande email adres of kijk eens rond op deze website.


We horen graag van je.
Groetjes Robert en Franca