Wie is boekdekerstman.nl

Robert Stoesser, uw entertainerIk zal me even aan u voorstellen. Ik ben Robert Stoesser. Geboren in 1967 en woonachtig in Lelystad. En ik ben de Kerstman die u op deze website terug vindt.

Het entertainen van mensen is al vroeg bij mij begonnen. Als klein jochie ging ik met mijn ouders en mijn broer elk weekend en alle vakanties naar de camping. Camping Starnbosch in Dalfsen. Daar is het entertainen voor mij begonnen. Eerst met assisteren van het recreatieteam maar na een paar jaar had ik de volledige organisatie op me genomen. In deze jaren ontstond mijn creatie van “Clown Gompy”, welke al snel overging van een hobby naar een eigen bedrijf. En als je een vlotte babbel hebt en niet bang bent om voor grote groepen te spreken kwamen er al snel andere typetjes en acts bij en het presenteren van allerlei evenementen.
Clown Gompy

De Kerstman op pad met de Coca Cola kerst truckZo kwam naast Sint en Piet ook de Kerstman in het programma. Alles natuurlijk keurig verzorgd. Een top baardstel, echte Kerstman laarzen laten maken en natuurlijk een prachtig kostuum met mooie gouden borduursels. Zo werden de eerste klanten geholpen aan een Kerstman om hun publiek te entertainen. Na een paar jaar werd mij de kans geboden om een kerstperiode in de wereld beroemde rode “Kerstvrachtwagen” mee te reizen.  

Het kerstdecor Santa's Home. Leuk op de foto met de KerstmanWat het publiek vooral leuk vindt is om op de foto te gaan met de Kerstman. Dat bracht mij op het concept “Op de foto met de Kerstman”. Het publiek kan voor een mooi decor met de Kerstman op de foto en kan de foto de volgende dag downloaden van een speciale website. Dit concept werd zo’n succes dat er besloten werd om een uitgebreider en verfijnd decor te ontwerpen. Dit is ons decor “Santa’s Home” geworden. De gezellige waranda voor het huis van de Kerstman. Voorzien van vrolijke kerstmuziek, kerstbomen, een knusse bank voor de Kerstman, verlichting en eventueel een sneeuw machine. Dit decor is nu veel gevraagd voor de mooiste kerstfoto’s die ook de leukste kerstkaarten opleveren.

Maar niet overal is er ruimte voor een Kerst decor van 3,5 bij 2 meter. Dus gaat de Kerstman nu ook op pad met een reuze fotolijst. Zo kan de fotograaf van de Kerstman mobiel tussen de gasten door toch nog die gezellige kiekjes maken.
samen op de foto met de Kerstman in een reuze fotolijst

Daarnaast is de Kerstman ook beschikbaar voor het uitdelen van uw eindejaarsgeschenken, voor een rondrit in een arrenslee, een "Meet en Greet", reclame fotoshoot of voor het houden van uw eindejaarstoespraak.

Nu al 34 jaar verder in dit vak hoop ik nog vele mensen te mogen entertainen. Bent u misschien de volgende klant. Ik kom graag bij u langs………